Badmintonclub B.C. Cosmos '77

Vergeten/verloren

Er zijn leden


binnen onze vereniging die wel eens spullen (lees: rackets, bidons, sportschoenen etc) vergeten mee naar huis te nemen. Een ieder die deze spullen vindt, kan deze afgeven bij de halbeheerder. Het is niet de bedoeling deze spullen mee naar huis te nemen met het idee: deze neem ik de volgende keer wel mee want ……
Heleen van Helden is op deze manier haar racket kwijt geraakt. Ze heeft haar racket in de hal laten liggen. Bij thuiskomst viel haar op dat ze haar racket niet bij zich had en ze is teruggegaan naar de sporthal. Het racket lag niet meer in de zaal en was ook niet afgegeven bij de halbeheerder. Haar racket is nu spoorloos.
Vindt je iets in de zaal, geef het dan af aan de halbeheerder of geef het aan een van de bestuursleden, zodat het in de kast gelegd kan worden. Op deze manier zijn verloren spullen altijd traceerbaar.
Ben je in de loop van de tijd iets kwijt geraakt, vraag dan aan een van de bestuursleden of ze met je in de kast willen kijken. Onze kast begint namelijk uit te puilen met vergeten spullen.


Geplaatst op: 13-06-2018