Badmintonclub B.C. Cosmos '77

carnaval 2018-2019

Beste sportvrienden,

Het is weliswaar nog vroeg maar het carnavalsseizoen zal over een week of zeven haar opening hebben.


Op 16 november staat dan het zgn Verentreffen op het programma van de Karnevals Vereniging Burgerlust (kortweg KVB). Daar zij de zaal moeten aankleden is ons verzocht om op vrijdag 16 november niet te sporten.
Bovendien is de KVB dit jaar de organisator van de zgn. Orde van de Gulden Humor. Deze orde wordt aan iemand toegekend die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de bevordering van de levensblijheid, de humor of de vastelaovend, een ruime bekendheid geniet in de provincie Limburg en niet uit commercieel oogpunt betrokken is bij de vastelaovend als zodanig.
De Orde wordt op zaterdag 24 november uitgereikt aan dhr. Frans Timmermans die vanwege zijn uitzonderlijke bindende kwaliteiten en zijn welbespraaktheid die mondiale waardering kent, waarbij hij een groot relativeringsvermogen laat zien. Hierbij ontbreekt ruimte voor de lach en de traan zeker niet.
Om alles in goede orde te laten verlopen heeft de KVB ons verzocht om het Socio-Project om te toveren
De KVB moet het Socio-Project omtoveren in een narrentempel die zijn weerga niet kent. Daarvoor hebben zij ruim de tijd nodig. Daarom hebben zij ons verzocht hier een aantal uren af te geven.
Daar wij beseffen dat het organiseren van beide evenementen een grote eer is hebben wij besloten om hierin mee te werken.
Hierdoor is het voor ons ook niet mogelijk te sporten op donderdag 22 en vrijdag 23 november.

Al met al kan er dus niet gesport worden op 16, 22 en 23 november.


Geplaatst op: 26-09-2018