toernooi BC Palemig

Beste badmintonvrienden,

De 7de editie van het BC Palemig Open toernooi komt eraan! Deze editie wordt georganiseerd op zondag 20 februari 2022.
We spelen weer zowel dubbel als mix partijen. Omdat wij gebruik maken van het zwitsers ladder systeem is het zeer geschikt voor spelers van diverse sterkte en valt niemand vroegtijdig uit.
In de bijlage vinden jullie de officiële uitnodiging met meer uitleg en een flyer.


Deze editie is natuurlijk afhankelijk van de in februari gelden nederlandse corona-regels !!
Voor vragen, opmerkingen kunnen jullie ons bereiken via toernooi@bcpalemig.nl

Inschrijven kan je via het inschrijfformulier op onze BC Palemig site: Klik hier voor het inschrijfformulier

Groet,
Bryan
BC Palemig


Beste badmintonvrienden
 
Op zondag 20 februari 2022 gaat de zevende editie van het BC Palemig Open toernooi weer van start. We spelen een dubbel- en mixtoernooi gebaseerd op het Zwitsers laddersysteem. Bij deze willen we jullie graag uitnodigen om hieraan deel te nemen.

Wat is het Zwitsers laddersysteem ?

De meesten weten al wat dit is, maar toch nog even in het kort uit leggen: Dit is een systeem gebaseerd op een wiskundige formule, dat kijkt naar je plaatsing in de ranglijst en ervoor zorgt dat je tijdens het verloop van het toernooi steeds tegen gelijkwaardige tegenstanders speelt. Iedereen is daardoor verzekerd van spannende wedstrijden en dat zagen we de laatste jaren ook aan de talrijke 3-setters. Er zijn geen afvallers en iedereen speelt de hele dag door.

Voor wie is dit toernooi ?

Het toernooi is bedoeld voor recreanten en competitiespelers tot en met divisie 6 (C1/8-9 in België). We spelen de volgende onderdelen: dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel(mix).
Er worden om-en-om dubbel en mix wedstrijden gespeeld met plastic shuttles. Houd er rekening mee dat wanneer je maar in 1 categorie inschrijft je dus langere tussenpauzes zult hebben.

Waar moet je zijn ?

Jullie zijn vanaf 9u welkom in Sporthal Palemig, Heldevierlaan 10, 6415 SB Heerlen, Nederland.
Het toernooi zal duren tot ongeveer 17u. Rond het middaguur plannen we een korte pauze om op krachten te komen. Zoals elk jaar is er ook een badmintonstand aanwezig.
Afhankelijke van de op dat moment geldende Corona-regels in Nederland, zal er een kantine aanwezig zijn om eten en drinken te kopen. We houden jullie op de hoogte.

Kosten

De inschrijfkosten zijn € 10,- per persoon per onderdeel. Wanneer je je voor 2 onderdelen inschrijft betaal je slechts €15,- . Dit geld kan van tevoren overgemaakt of op de dag zelf contant betaald worden.

Corona

Het toernooi is onderhevig aan de dan geldende corona regels die de Nederlandse overheid opstelt. Waarschijnlijk is er een 3G (of 2G) controle van toepassing voor binnenkomst in de zaal.
Zorg dat je voldoet aan de regels !
Mochten we onverhoopt het toernooi moeten afzeggen, dan worden al betaalde
inschrijfkosten terug betaald.
 
Na inschrijving houden we jullie via e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen.

Inschrijven

Inschrijven kan i.v.m. de AVG-wet alleen via de website van BC Palemig: http://www.bcpalemig.nl/Inschrijfformulier
 
Bij vragen neem contact op via toernooi@bcpalemig.nl
We hopen jullie allemaal te zien op 20 februari !
 
Cecile en Bryan, BC Palemig Open


Geplaatst op: 01-01-2022