Corona-update

Brief ontvangen van het Socio-Project. Lees verder.....


 
Goedemiddag sportvrienden,
 
De grote vakantie is bijna voorbij en langzaamaan komt iedereen weer als 'vanouds' sporten in het Socio (volgens rooster/uren).
 
Echter, het Corona-virus is niét met de vakantie vertrokken, stérker nog: het begint zich juist her en der weer volop te roeren! Mn. binnen vriendengroepen en/of bij gelegenheden waarbij de voorgeschreven afstand niet nageleefd wordt.
 
De kans op besmetting blijft derhalve groot binnen Binnensport-accommodaties in het algemeen en kleedlokalen in het bijzonder. Hieronder valt ook ons Socio-Project.
 
Het DB van onze Stichting heeft dan ook, mede gelet op de laatste persconferentie van dinsdag jl., helaas doen besluiten om de huidige maatregelen, zoals deze nu óók al gelden binnen  onze sporthal, vooralsnog ook ná de grote vakantie te handhaven!
 
Hierbij zullen dus ook de kleedlokalen/douches voorloppig vooralsnog niét worden opengesteld voor personen ouder dan 13 jaar (Basisschool-leeftijd)
 
Dit voorgaande besluit is mn. genomen om zoveel mogelijk 'loopbewegingen, (dicht) samenzijn en/of reuring' binnen het gebouw (mn. in kleedlokalen!) proberen te beperken en hierdoor het mogelijke besmettingsgevaar van het virus zoveel mogelijk te voorkomen binnen het Socio. Dit voorgaande uiteraard uit bescherming voor u en ons allemaal!
 
Wij begrijpen zéér goed dat deze voormelde beslissing als lastig kan worden ervaren maar hopen tóch op uw begrip én naleving van de geldende maatregelen binnen het Socio en de sportzalen.
 
Bvd en Mvg,
Bestuur Socio-Project


Geplaatst op: 23-08-2020